Skip to main content

MURERENTREPRISE VARETAGES AF KOMPETENT OG ERFAREN MURERVIRKSOMHED

Hos Murerfirmaet Rieken & Nielsen står vi klar til at hjælpe dig, hvis du leder efter et kompetent murerfirma, der kan varetage din murerentreprise. Vi varetager særligt mange opgaver for kunder i Næstved, Ringsted og omegn, men vi dækker hele Sjælland.

VI ER SPECIALISTER INDENFOR NYBYGGERI

Vi varetager typisk murerentrepriser for erhvervskunder, hvor vi for eksempel kan varetage rækkehusprojekter og andre former for nybyggeri, men vi løser også opgaver for private. Hvert år er vi involveret i omkring 150 nye byggerier, men vi kan også være behjælpelige i forbindelse med mange andre former for murerentrepriser.

VI KAN VARETAGE ALT INDENDØRS OG UDENDØRS MURERARBEJDE

Vi kan varetage alt indendørs og udendørs murerarbejde, og uanset hvilken opgave vi skal stå for, så vægter vi altid kvalitet højere end noget andet. Du er således garanteret et resultat af højeste kvalitet, når du vælger at lade os stå for din murerentreprise.

VI KAN VARETAGE ENHVER MURERENTREPRISE

Vi har medarbejderne og kompetencerne til at kunne varetage enhver form for murerentreprise. Vi er en stor virksomhed med 23 ansatte, og vi har mange års erfaring indenfor murerfaget. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sørger altid for at overholde alle vores aftaler.

KONTAKT OS FOR EN INDLEDENDE OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Har du en større eller mindre murerentreprise, du skal have varetaget et sted på Sjælland, så er vi et oplagt valg for dig. Vi har særlig stor erfaring indenfor større byggeprojekter, men vi kan også varetage mindre murerrelaterede opgaver.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med dit projekt, eller har du nogle spørgsmål? Så tag kontakt til os for en indledende og helt uforpligtende dialog.