Skip to main content

RÆKKEHUSPROJEKT VARETAGES AF SPECIALISTER

Leder du efter en virksomhed, der kan føre dit rækkehusprojekt ud i livet? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Murerfirmaet Rieken & Nielsen er vi særligt specialiserede indenfor rækkehusprojekter, hvor der for eksempel skal opføres helt nye rækkehuse.

Vi varetager særligt mange projekter for kunder i Næstved, Ringsted og omegn, men vi kører gerne ud til projekter på resten af Sjælland også.

FOR DIG DER IKKE VIL GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Vi er en stor virksomhed med 23 ansatte, og vi har mange års erfaring indenfor opførelse af nye rækkehuse. Vi er de rette til at varetage dit rækkehusprojekt, hvis du nægter at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Vi er en virksomhed, der vægter kvaliteten højere end noget andet, og derfor kan du også forvente at få udført dit byggeri i absolut højeste kvalitet, når du vælger at lade os stå for projektet.

Derudover kan du altid forvente, at vi overholder alle de indgåede aftaler, således at dit rækkehusprojekt er færdigt til den aftalte tid.

VI HAR ERFARINGEN OG KOMPETENCERNE TIL AT VARETAGE DIT RÆKKEHUSPROJEKT

Hvert år er vores firma involveret i ca. 150 nye byggerier, herunder også opførelse af rækkehuse, og vi kan varetage alt indendørs og udendørs murerarbejde i forbindelse med projektet. Vi er meget detaljeorienterede, og vi har et stort fokus på finish og harmoniske afslutninger. Vi har med andre ord både den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at varetage dit rækkehusprojekt.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIT PROJEKT

Leder du efter et firma, der kan varetage dit kommende rækkehusprojekt, og som ikke går på kompromis med kvaliteten? Så står vi hos Murerfirmaet Rieken & Nielsen klar til at hjælpe dig, uanset hvor på Sjælland rækkehusene skal opføres.

Du er velkommen til at kontakte os for en indledende dialog omkring projektet eller for at høre mere om vores kompetencer. Har du nogle spørgsmål, hører vi også gerne fra dig.