Skip to main content

SKALMURING I FORBINDELSE MED RENOVERING AF FACADEN

Er husets facade nedbrudt, og trænger den til en gennemgribende renovering? Hvis du leder efter et murerfirma, der kan varetage opgaven, så er du kommet til det rette sted. Hos Murerfirmaet Rieken & Nielsen har vi stor erfaring indenfor skalmuring af hus, som er en metode, vi typisk bruger i forbindelse med renovering af nedbrudte facader.

Vi holder selv til i Næstved, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Ringsted og andre omkringliggende områder for at skalmure. Vi kører dog også gerne ud til kunder på det øvrige Sjælland, hvis det er her, der er behov for vores ekspertise indenfor skalmuring. Vores kundekreds dækker hovedsageligt over forskellige former for erhverv, men vi varetager også opgaver for private.

HOS OS FÅR DU ALTID UDFØRT SKALMURING I HØJESTE KVALITET

Skalmuring er en teknik, som vi typisk anvender i forbindelse med en nedbrudt facade, men man kan også anvende metoden i forbindelse med udvendig isolering af et muret hus. Skalmuring foregår ved, at vi lægger et nyt lag sten uden på de eksisterende – dog i form af et tyndere lag end den eksisterende facade.

Hos Murerfirmaet Rieken & Nielsen vægter vi altid kvalitet højere end noget andet, og derfor kan du altid være sikker på, at du får udført arbejde i højeste kvalitet, når du vælger at lade os varetage arbejdet. Samtidig kan du altid regne med, at vi overholder alle vores aftaler.

Vi er et stort firma med 23 ansatte, og det betyder, at vi kan varetage både store og små opgaver.

KONTAKT OS I DAG

Har du en opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvor på Sjælland du skal have udført arbejdet henne.